Kuhinjski elementi

Niže pogledajte neke od DanKuchen kuhinjskih elementa u našoj ponudi

Donji elementi

DanKuchen donji kuhinjski elementi

Pod Dan Kuchen donjim elementima podrazumijevamo najširi spektar elemenata koji se montiraju na pod, odnosno drže konstrukciju radne površine za pripremu hrane, te prostora za kuhanje, odnosno pranje.

Više o donjim elementima >>

Visoki elementi

DanKuchen visoki elementi, DanKuchen Zagreb Centar, studio HR, kuhinja po mjeri

Dan Kuchen visoki elementi su svi kuhinjski elementi koji prelaze visinu od 150cm, a montiraju se na pod. Sa svojom masivnom konstrukcijom uglavnom služe za stabilnu ugradnju kuhinjskih aparata npr. pećnica i hladnjaka.

Više o visokim elementima >>

Viseći elementi

DanKuchen viseći elementi

Dan Kuchen viseći elementi najčešće se koriste za popunjavanje zidbih površina kuhinjskog porstora.U ponudi je više različitih dimenzija, te nekoliko vrsta mehanizama koji omogućavaju otvaranje kuhinjskih fronti na različite načine.

Više o visećim elementima >>

Otvorene police

DanKuchen otvorene police

Ovisno o vrsti i namjeni Dan Kuchen otvorene police moguće je naručiti gotove već sastavljene od strane tvornice ili po potrebi možemo dizajnirati konstrukcije od ploča iverala ili MDF-a (mediapan).

Više o otvorenim policama >>

Šankovi i stolovi

DanKuchen sankovi i stolovi

Povezani prostori postaju sve moderniji stoga uklapanje stola ili šanka u boji kuhinje ili kuhinjske radne ploče postaje normalna pojava. Stoga izradite Dan Kuchen stol ili šank po mjeri vašeg prostora.

Više o šankovima i stolovima >>

Kuhinjski otoci

DanKuchen kuhinjski otoci, DanKuchen Zagreb Centar, studio HR, kuhinja po mjeri

U većim, otvorenim prostorima moguće je planirati kuhinju s kuhinjskim otokom. Najveća prednost ovakvog plana je veliki potencijal u smislu spremišnog prostora i radne površine na jednom mjestu.

Više o kuhinjskim otocima >>