Oprema za kuhinje

Niže pogledajte Dan Kuchen opremu za kuhinje u našoj ponudi

Ručkice

DanKuchen ručkice za kuhinju
Ručkice u kuhinji

Sastavni dio DanKuchen opreme za kuhinje su ručkice. Opreznim odabirom ručkice će osigurati trajnu funkcionalnost kuhinji kao i jedinstven dizajn kuhinje i cijelog kuhinjskog prostora.

Više o ručkicama >>

Ladice

DanKuchen ladice
Ladice u kuhinji

Ladice su sigurno najbitniji dio opreme za kuhinje. Broj ladica u kuhinji, različite dimenzije u kombinaciji sa ublaživačima zatvaranja Dan Kuchen ladice osiguravaju najvišu razinu praktičnosti u kuhinji, posebno ako se koriste u kombinaciji s pratećom opremom.

Više o ladicama >>

Mehanizmi

DanKuchen mehanizmi
Mehanizmi u kuhinji

Mehanizmi kao oprema za kuhinje koriste se za različite namjene. Mehanizmi olakšavaju pristup teško dostupnim prostorima u kutnim dijelovima kuhinje, pomažu pri organizaciji kuhinjskog prostora za odlaganje namirnica i sl..

Više o mehanizmima >>

Rasvjeta

DanKuchen rasvjeta
Rasvjeta u kuhinji

Dan Kuchen rasvjetna tijela najčešće koristimo kao funkcionalnu i praktičnu rasvjetu kuhinjske radne površine.Oprezno raspoređena rasvjetna tijela koriste se i za ukrašavanje kuhinje i cijelog kuhinjskog prostora.

Više o rasvjeti >>

Zidne obloge

DanKuchen zidne obloge
Zidne obloge u kuhinji

Najčešće staklene ili dekora sličnih radnoj ploči DanKuchen zidne obloge mijenjaju zidne keramičke pločice. te uz ostale dekorativne detalje pomažu pri personalizaciji kuhinjskog prostora.

Više o zidnim oblogama >>

Okviri i bočne stranice

DanKuchen okviri i bočne stranice
Pločasti materijali u kuhinji

DanKuchen bočne stranice i okviri su pločasti materijali najčešće uzorka sličnog radnim pločama ili kuhinjskim formama, a koristimo ih za prekrivanje neželjenih inače vidljivih detalja ili za dekoraciju kuhinjskog prostora.

Više o okvirima i bočnim stranicama >>